Uitgebreide management ervaring in verschillende soorten organisaties, in combinatie met specifieke competenties, kunnen juist die impuls geven die uw organisatie nodig heeft!

Ervaring

Ik ben een interim- /projectmanager met uitgebreide managementervaring in verschillende soorten bedrijven en organisaties. Een studie bedrijfseconomie (Erasmus Universiteit Rotterdam) vormde de  theoretische basis. Na enkele jaren te hebben gewerkt als adviseur bij Ziekenhuis Walcheren (afdeling HR), volgde in 1995 een overstap naar een gerenommeerd architecten- en stedenbouwkundig bureau. Ik ben begonnen als bureaumanager, en in het jaar 2001 directeur bedrijfsvoering / partner geworden. Verantwoordelijk voor onder andere financiën, personeelszaken, ict en facilitair. Een periode waarin het inmiddels ook internationaal opererende bedrijf uitgroeide tot één van de grootste (in zijn soort) van Nederland.  Deze periode heeft mij voor een belangrijk deel als manager gevormd.

In 2008 besloot ik mijn aandelen te verkopen om mijn inmiddels uitgebreide ervaringen elders te gaan inzetten. Een steeds een andere context, projectmatig werken, en opnieuw leren van andere branches en marktsegmenten, waren overwegingen die aan deze beslissing ten grondslag lagen. Na ruim 10 jaar ervaring als zelfstandig interim- en projectmanager is dat wel gelukt! Ik ben werkzaam (geweest) voor een breed spectrum van verschillende soorten bedrijven: in de zakelijke dienstverlening, bouw gerelateerde bedrijven,  projectorganisaties, service- en onderhoudsorganisaties, opleidingsbedrijven en handelsondernemingen.

Signatuur

Mensen typeren mij als iemand die zich snel kan aanpassen aan de specifieke omstandigheden van een organisatie, die goed communiceert op alle niveaus, die mensen kan stimuleren en enthousiasmeren. Iemand met kennis en ervaring op meerdere deelgebieden, meer generalist dan specialist. Iemand die ook de samenhang van de verschillende bedrijfsonderdelen goed doorziet en hierop acteert. Een “people manager”, die doelgericht te werk gaat, integer is en blijft, en het menselijk aspect niet uit het oog verliest.